Μητρώο Ερευνητών

Η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου συνεργάζεται με τους ερευνητές που είναι μέλη του Μητρώου Ερευνητών της. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες της Μονάδας είναι μία πλήρως αμειβόμενη, επαγγελματική συνεργασία.

Τα μέλη του Μητρώου έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις δραστηριότητες επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και συμμετοχής σε σεμινάρια και εκδηλώσεις της Μονάδας.

Μία φορά το χρόνο, προκηρύσσονται υποτροφίες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα μέλη του Μητρώου των Ερευνητών της.

Για την εγγραφή στο Μητρώο Ερευνητών της αναρτώνται προσκλήσεις εγγραφής που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και στο facebook.

 


 

Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις σχετικά με το Μητρώο Ερευνητών

Σχετικά με τη δεύτερη ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στο Μητρώο Ερευνητών αναρτώνται οι παρακάτω συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις.

(περισσότερα…)

Πρόσκληση Εγγραφής στο Μητρώο Ερευνητών – Αύγουστος 2017

 

Στο Μητρώο Ερευνητών μπορούν να εγγραφούν φοιτητές, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, των ΑΕΙ της χώρας με προτεραιότητα να δίνεται στους φοιτητές, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

(περισσότερα…)

Πρόσκληση Εγγραφής στο Μητρώο Ερευνητών – Φεβρουάριος 2017

Η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, να εγγραφούν στο Μητρώο Ερευνητών της και να συμμετέχουν στις ερευνητικές της δραστηριότητες.

(περισσότερα…)